Laatste Nieuws

Sla de datum op voor Hemelse Harmonieën op 16 december en voor het galabanket voor tieners op 30 december 2023. Koop nu uw kaarten

Mededeling

Hier vind je het laatste nieuws van eoasis

Teen explore Walibi

Er staat een volgende uitstapje gepland voor de tieners. Een dagje uit naar Walibi. Wil je ook mee? Schrijf je dan snel!

Vakantieweek kinderen 2023

Van 17-21 juli 2023 vind de vakantiebijbelweek voor kinderen 4-10 jaar plaats. Je kind wil dit niet missen. Schrijf je in!

Vakantieweek tieners 2023

Van 14-18 augustus 2023 vind de vakantiebijbelweek plaats. Het programma bestaat uit leuke workshops en fun! Schijf je in!

10 Dagen van Gebed

Welkom bij de tien dagen van gebed 2023! Wij geloven dat gebed de geboorteplaats is van opwekking. God heeft de afgelopen jaren zoveel wonderen verricht toen we hem samen zochten in gebed en vasten. De heilige geest heeft gezorgd voor bekeringen, hernieuwde passie voor evangelisatie, herlevende kerken en genezen relaties. Roept Gods stem u tot opwekking? De bijbel staat vol beloften voor u:

Vakantiebijbelweek Tieners 2022

Bij de VBS tiener zullen de kinderen leren wat hun verhaal uniek maakt, welke gaven God hen heeft gegeven, wat ze van anderen kunnen leren, en hoe ze tijd met God kunnen doorbrengen.

Vakantiebijbelschool juli 2022, 4-10 jaar

God koestert ieder van ons! Tijdens deze VBS zullen kinderen met veel plezier ontdekken welke belangrijke schatten Jezus aan ieder van hen heeft gegeven.